WMS congres 11 november 2015

3 september 2015

Op woensdag 11 november 2015 vindt het WMS-congres plaats in de Reehorst in Ede. Het congres over medezeggenschap wordt georganiseerd door de stichting Onderwijsgeschillen.

Tijdens het congres worden 46 workshops, verdeeld over drie ronden, aangeboden. De workshops sluiten aan bij de thema’s en onderwerpen die samenhangen met de invoering van passend onderwijs en versterking van medezeggenschap.

Er zijn diverse workshops met als thema passend onderwijs. Ivo Krikke, voorzitter van de OPR van SWV Passend Onderwijs geeft een praktijkworkshop over communicatie in de praktijk. Jan de Vos, projectleider van het Steunpunt medezeggenschap passend onderwijs verzorgt een interactieve lezing over de GMR en passend onderwijs. Olga Luiken en Ellen van der Ende, secretarissen Onderwijsgeschillen, verzorgen een interactieve lezing samenwerken aan passend onderwijs.

Het Steunpunt staat ook op de informatiemarkt met informatiemateriaal. Adviseurs kunnen uw vragen over de medezeggenschap bij passend onderwijs beantwoorden.

Inschrijven

De deelnamekosten bedragen € 85,- Inschrijving vindt uitsluitend online en individueel plaats.

Terug naar overzicht